top of page

Σκοπός webinar

Σκοπός του προγράμματος είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στα βασικά σημεία του coaching σκεπτικού, το οποίο μέσω βιωματικής άσκησης θα τους βοηθήσει να δουν συνολικά τους διαφορετικούς τομείς της ζωής τους, να εντοπίσουν όσα τους κρατούν πίσω, όσα τους βοηθούν να πάνε μπροστά, πώς ο καθένας επηρεάζει την καθημερινότητα αλλά και τους υπόλοιπους τομείς και, τέλος, να ανακαλύψουν τις πιο σημαντικές, πρώτες δράσεις/επιλογές/ενέργειες που χρειάζεται να κάνουν για να έρθουν πιο κοντά σε αυτό που χρειάζονται ή επιθυμούν την τρέχουσα περίοδο.

Σε ποιους απευθύνεται
 

Το webinar απευθύνεται στον επαγγελματία και ιδιώτη που αναζητά τρόπους να βελτιώσει την καθημερινότητα, την εργασιακή του πραγματικότητα, την αποτελεσματικότητα στη ζωή του, αλλά και να προσαρμοστεί στις νέες αλλαγές της πανδημίας και του lockdown, ώστε να μειώσει το άγχος και τη δυσφορία που μπορεί να έχει συσσωρευτεί και να ανακαλύψει τις δράσεις που χρειάζεται να αναλάβει, για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζητήματα που συνήθως μας προκαλούν δυσφορία & θα αποτελέσουν σημαντικά σημεία του webinar

 • Άγχος

 • Αναβλητικότητα σε σχέση με στόχους μας (π.χ. απώλεια βάρους, άσκηση, φροντίδα εαυτού, επαγγελματική διεκδίκηση)

 • Χαμηλή κινητοποίηση

 • Απουσία στόχων

 • Χαμηλή ικανοποίηση από την προσωπική ή/και την επαγγελματική ζωή

 • Δυσκολία στην ανάληψη πρωτοβουλιών

 • Συγκρούσεις με άλλους

 • Αυτο-εικόνα & χαμηλή αυτοπεποίθηση

 • Μη παραγωγικές - αρνητικές σκέψεις που μας μπλοκάρουν

 • Αφομοίωση από το πρόβλημα 

Και τόσα άλλα πολλά που κάνουν τη λίστα ατελείωτη!

Διάρκεια webinar

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα Zoom την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στις 7μ.μ. και θα διαρκέσει 2 ώρες (7-9.00 μ.μ.).

 

Τι θα συζητήσουμε

 1. Γνωριμία με το coaching

 2. Πώς η προσέγγιση στη λύση μας φέρνει κοντά με τις απαντήσεις που ψάχνουμε στα προβλήματά μας

 3. Τι συμβαίνει στη ζωή μας όταν εστιάζουμε στο πρόβλημα

 4. Πώς μεταφράζεται συμπεριφορικά το αναλαμβάνω δράση και είμαι συνεπής προς τον εαυτό μου

 5. Περιγραφή coaching εργαλείου και γνωριμία με τη βιωματική άσκηση

 6. Διερεύνηση προσωπικών προσδοκιών και αλληλεπιδραστική συζήτηση:
  Τι περιμένω από το webinar;
  Τι θα ήθελα να ανακαλύψω;
  Πώς θα ήθελα να βελτιώσω τη ζωή μου;
  Ποιος τομέας με προβληματίζει περισσότερο;

 7. Έναρξη βιωματικής άσκησης

 8. Ολοκλήρωση άσκησης & Συμπεράσματα

 9. Q&A και ερωτήσεις για coaching, προσωπική ή επαγγελματική ανάπτυξη, συνεδρίες, προσέγγιση κτλ.

Εισηγήτρια 

Η Σπαθάρη Μαίρη είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μετεκπαίδευση στο Human Resources Management & Organizational Analysis, την οργανωσιακή ψυχολογία και το coaching προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Η εξειδίκευσή της αφορά τη διαχείριση επαγγελματικών και προσωπικών κρίσεων και μεταβάσεων, τη βελτιστοποίηση εργασιακών και διαπροσωπικών skills, την αυτοβελτίωση, την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, τη διαχείριση άγχους, διαπροσωπικών σχέσεων και συγκρούσεων, την επίτευξη στόχων και τον επαναπροσδιορισμό καριέρας. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε μικρομεσαίες ελληνικές εταιρείες, όσο και πολυεθνικές σε θέσεις Manager σε τμήματα marketing και accounting πελατών με σχεδόν 10ετή εμπειρία, ενώ τελευταία διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στη Θεσσαλονίκη προσφέροντας coaching υπηρεσίες τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επιχειρηματίες. 

Κόστος 

Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι 30€ ενώ δίνεται η ειδική τιμή 20€ για φοιτητές και ανέργους με την ένδειξη του εν ενεργεία αντίστοιχου δικαιολογητικού. 

Συμμετοχή 

Η συμμετοχή στο webinar είναι περιορισμένη αριθμητικά λόγω της έντονης διαδραστικότητας του χαρακτήρα της, για αυτό καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δεσμεύσουν τη θέση τους να συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας παρακάτω συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους και βάζοντας ως θέμα τον τίτλο "συμμετοχή στο σεμινάριο".  Όλοι οι συμμετέχοντες κατά το σεμινάριο θα πρέπει να έχουν εκτυπωμένο το εργαλείο που θα τους αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με τον κωδικό τηλεδιάσκεψης του Zoom.

Επικονωνία webinar
bottom of page